Vuoden opettajaksi Pirkko Pohjakallio

vuoden_opettaja_2014TOKYO on jakanut ARTSin kevään publiikissa 13.6. vuoden opettajan palkinnon. Vuoden opettaja valittiin toukokuun ajan käynnissä olleen äänestyksen perusteella.

Vuoden opettajan valinnassa painotetaan seuraavia asioita:
♡♡ Tuloksekas toiminta oppimisyhteisön kehittymisen sekä opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutuksen ja innostavan yhteistyön tukemiseksi
♡♡ Aktiivinen panostus opetuksen kehittämiseen
♡♡ Opiskelijoiden yksilöllisen oppimisen tukeminen
♡♡ Muut lukuvuoden aikana osoitetut erityiset ansiot tai poikkeuksellisen innostava opetustyö

Vuoden opettajan palkinto ojennettiin Taiteen laitoksen Professori emerita Pirkko Pohjakalliolle. Pirkko on toiminyt pitkään kuvataidekasvatuksen lehtorina ennen eläköitymistään keväällä 2014.

Äänestystuloksista poimittuja perusteita valinnalle olivat mm. ”Valtava tieto ja taito, kokemus ja rakkaus – jättää valtavan aukon taidekasvatuksen puolelle jäätyään eläkkeelle”, ”Taidekasvatuksen sampo ja eeppinen tyyppi kaikin puolin”, ”Pohjakallio on tehnyt valtavan uraauurtavan työn taidekasvatuksen ja ympäristötaiteen parissa ja hänen opetuksestaan nauttiminen oli etuoikeus! Eläköitynyttä Pirkkoa jäädään kaipaamaan!” sekä ”On myös yksi kaikkien aikojen opettajista, ja nyt on viimeinen mahdollisuus muistaa asiaankuuluvalla tunnustuksella”.

TOKYO välittää suurensuuret onnittelut ja kunnianosoituksensa Pirkolle!

Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden opettajaksi Pirkko Pohjakallio