Arabia Maskerad 2016 – kävijäkysely sekä graafikon ja Johtajien metsästys

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Morjesta pöytään ja rakkautta tupaan. TOKYOn syntymäpäiväjuhla sekä Suomen Suurimmat Naamiaiset eli Arabia Maskerad lähestyy vääjäämättä tänäkin vuonna. Jotta saisimme bakkanaalit kohoamaan tänä opiskelijajärjestömme 55-juhlavuotena mahdollisimman jumalaisiin korkeuksiin, haluamme sinulta hieman apua. Täytä kävijäkysely (klik!) ja kerro näkemyksesi siitä, kuinka tapahtumasta olisi mahdollista loihtia mahdollisimman upea. Ihan pari kysymystä vaan, muutama minuutti menee (ellet itse halua runoilla pidempiä vastauksia), valtava apu järjestävälle tiimille – eli kaikin puolin hyvä diili.

Kyselytulokset raamittavat tapahtuman järjestämistä eteenpäin (eli kiitos jos vastasit) ja osaltaan varmistavat, että Maskeradeista tulee kaikkien meidän yhteiset kemut. Jos kuitenkin haluat tehdä vielä enemmän yhteisen ilonpitomme hyväksi, meillä on sinulle hyviä uutisia.

Maskeradit” eivät laskeudu keskuuteemme taivaasta tähtipölyn lailla. Nämä juhlat syntyvät kun koulumme opiskelijoista koottu all stars -tiimi hönkii #TOKYOLOVE:a* yhteen hiileen tarpeeksi kauan ja sopivalla antaumuksella.

Nyt tapahtuvalla rekryn ykköskierroksella jaossa on Maskeradin ilmeen loihtivan graafikon sekä tapahtuman kannalta krusiaalien tiimien vetäjien pestejä. Lue kuvaukset alempaa, ota yhteyttä ja mahdollista paikkasi osana kauneimman ja cooleimman iskuryhmän sikariporrasta.

* TOKYOLOVE on tokyolaisten synnyttämä eliksiiri joka pyörittää kouluyhteisöämme eteenpäin.

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Graafikko
Mitä? Graafikko, yllätys yllätys, suunnittelee koko tapahtuman graafisen ilmeen. Tähän sisältyvät julisteet, flyerit, verkkomainokset sekä pääsyliput. Toisin sanoen, etsimme tyyppiä jolla on kanttia heittäytyä pää edellä (toistaiseksi julkaisemattoman) teeman pyörteisiin sekä buustaamaan itse Maskeradien näkyvyyttä omalla työpanoksellaan.
Kuka? Täällä Arabia Maskeradin päämajassa emme usko koulutusohjelman luokittelevan ihmisiä. Graafikon hommaan voi hakea sekä koulutustaustaansa vedoten että siitä riippumatta.

Webmaster
Mitä? No nettisivut. Aika peruskoodausta, ihmeitä ei tarvitse osata tehdä.
Kuka? Tietotekniikkataitoinen joku hyvä tyyppi. Ehkä juuri Sinä?

Tiimipomo – Lavastus
Mitä? Lavastustiimi huolehtii siitä, että paikan puitteet ovat kunnossa. Lavastus sidotaan kunkin Maskeradin teemaan.
Kuka? Vuosien varrella lavastustiimissä on toiminut esimerkiksi arkkitehtuurin ja maisema- sekä sisustusarkkitehtuurin, lavastuksen, kuvataidekasvatuksen ja muotoilun opiskelijoita. Pomon paikalle haussa on tyyppi, jolla visio. Vision lisäksi suotavaa olisi omata pilvissä oleva pää, maassa säilyvät jalat sekä kädet, joissa langat pysyvät.

Tiimipomo – Lipunmyynti
Mitä? Lipunmyynti on tärkein lenkki Arabia Maskeradin ja sen kävijöiden välillä ennen itse tapahtumaa. Lippuja myydään ständeillä ympäri koulua. Lipunmyynnissä raha vaihtuu matkalippuun, jolla pääsee paratiisiin (eli sinne Maskeradiin).
Kuka? Lipunmyynnin johtaja-asemaan kaivataan yli-ihmistä, joka on pedantti, sosiaalinen ja organisointikykyinen guru, joka pystyy toimimaan myös oman mukavuusalueella ulkopuolella (myymään lippuja Otaniemessä).

Tiimipomo – Markkinointi ja viestintä
Mitä? Julisteiden liimailua pääsee tekemään, mutta ei siinä kaikki! Tämä 21. vuosisata! Hurraa internet ja yhteisölliset mediat! Hurraa kuvavirrat sekä äärettömyyksiin pullataikinan lailla paisuva ylihype!
Kuka? Touhukas somemoguli. Intter nettiä äidinkielenään puhuva instagramkuiskuttelija, joka osaa delegoida ja nakittaa.

Tiimipomo – Ohjelma
Mitä? Arabia Maskerad on muutakin kuin pelkät lavasteet ja pukukilpailu.
Kuka? Ohjelmaa junailemaan kaivataan tyyppiä, jolta löytyy suhteita, selkäranka ja mielikuvitusta. Voisiko ohjelma olla osallistavampaa? Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat bändit ja kuka DJ saa vastahakoisimmankin tanssijalan vipattamaan? Mistä kivenkolosta kannattaa kaivaa esiin tarpeeksi kovilla resoluutioilla varustettuja videotykkejä tai sääpalloja, joihin videot projisoidaan?

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Tiimien pomot saavat vastuun lisäksi rinnalleen synergisistä huippuosaajista koostuvan tiimin (jotka rekrytään alkusyksystä – stay tuned). Myös muita etuja luvassa kaikille edellä mainituille (muutakin, kuin ikuinen kiitollisuutemme ja ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan)!

Jos kiinnostuit, laita muutaman lauseen vapaamuotoinen hakemus 15.7.2016 mennessä osoitteeseen [email protected]

EventsKommentit pois päältä artikkelissa Arabia Maskerad 2016 – kävijäkysely sekä graafikon ja Johtajien metsästys