Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa III

Suomen Suurimmat Naamiaiset järjestetään tänään. Täältä Arabia Maskeradin päämajasta käsin pyrimme vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, jotka edellisellä kerroilla ovat jääneet avoimiksi. Tässä infopaketti vol III, ensimmäisen vastauskatselmuksen löydät täältä ja toisen täältä. Arabia Maskeradin Facebook-sivu on täällä ja -tapahtuma täällä.

Ei ole vieläkään mitään päällepantavaa. En tule Maskeradiin.
Tuletpas. Sillä ei hätää, selviämme tästä yhdessä. Kokosimme viime hetken asuvinkit tänne. Inspiraatiomateriaalia löytyy myös täältä. Asuongelmissa kieriessään kannattaa harkita myös Maskeradin etkoille tulemista, sillä siellä ei tarvitse kuin nostaa kädet ilmaan ja antaa glitterin lentää (etkoista lisätietoa alempana).

Lopuksi haluamme huomauttaa, että vaikka kyseessä ovatkin Suomen Suurimmat Naamiaiset, ei ylimalkaisen stressin kourissa kannata kärsiä. Maskeradin trendiasusteiden ykkönen tuntuu vuodesta toiseen olevan löyhä moraali ja paikalle saa tulla asustausumattakin (suosittelemme silti edes yrittämään).

Milloin bileet alkavat?
Arabia Maskeradin ovet aukeavat 21:00. Kannattaa tulla ajoissa, sillä ensimmäisille bilevieraille on *kuplivaa* *ilmaiseksi* tarjolla.

Jos et millään malta odottaa iltayhdeksään asti, järjestetään Maskeradille vime vuodelta tuttuun tapaan etkot. Etkot järjestetään aikavälillä 16-21:30 Arabian kampuksen kellarikerroksesta löytyvällä TOKYO Loungella (siinä Kipsarin vieressä).

Ja mitenkäs tää etkohomma nyt sitten toimii?
Toimii niin, että tulet paikalle, otat kaverit ja juomat mukaan ja sitten nautit olostasi. Etkoilta löytyy mainion tunnelman ja hyvien tyyppien lisäksi kasvomaalit ja glitteriä, sekä ihmisiä jotka ovat eksperttejä niiden kanssa. Etkoille voi myös tulla, vaikka Maskerad itsessään jäisikin väliin.

Miten ihmeessä Kaivohuoneelle pääsee?
Helpoiten ja lähimmäksi pääsee raitiovaunuilla 2 ja 3. Koska täältä käsin on hankalaa kertoa mistä Juuri Sinä olet paikalle navigoimassa, kannattaa tarkemmat kulkuohjeet tsekata Reittioppaasta.

Onko ovella vielä lippuja?
Vaikka lippuja myytiin ennakkoon ihan käsittämättömän paljon, jäi niitä vielä ovellekin. Ovelta liput maksavat 17e.

Onko Kaivohuoneella narikkamaksu?
On. Narikka maksaa 3e. Maksun voi suorittaa joko kortilla tai käteisellä, miten vaan itsestä parhaalta tuntuu.

Kysytäänkö ovella paperit?
Voi olla. Ovella työskentelee Kaivohuoneen palkkalistoilla oleva työntekijä, jonka mielenliikkeitä me emme osaa ennustaa. Jos näytät alaikäiseltä, ota peiffit mukaan. Jos olet alaikäinen, odota pari vuotta tai rupea luovaksi.

Olen kuullut huhuja sääpalloista.
Meillä on hyviä uutisia – Ne huhut pitävät paikkansa.

Olen kuullut huhuja happy hourista.
Meillä on hyviä uutisia – Nekin huhut pitävät paikkansa. Happy hour kestää 23:00 asti ja sen aikana kalja maksaa 5 euroa. Siideriä ja lonkeroa saa 5,5 euron hintaan. Juhlan kunniaksi Kaivohuoneelta on myös saatavilla koko illan ajan The Illusion -niminen spesiaalidrinkki, jonka hinta on 7 euroa.

Miten pukukilpailu toimii?
Kilpailu toimii käytännössä niin, että järjestävä tiimimme bongaa yleisöstä parhaat puvut lavalle, jonka jälkeen eri laitosten edustajista koostuva jury pisteyttää puvut. Yhtenä juryn “jäsenenä” toimii yleisö, joka saa huutoäänestää kutakin pukua.

Pukukilpailu starttaa kello 23. Jos haluat osallistua, kehoitamme sinua ilmaantumaan paikalle vähintään puolta tuntia ennen sen alkua.

Milloin mikäkin DJ soittaa?
21:00-22:45 — ADRY
23:00-00:45 — YAMIX
01:00-03:30 — SCIFIBIMBOES

Tämän lisäksi visuaalista puoltamme rakastaen hellivät aikavälillä 21-03 upeat ja ihanat REX KWON DO VJt.

Valokuvauspiste?
Maskeradvieraat panostavat asuihinsa ja siksi haluamme ikuistaa heidät tuleville polville. Juhlahumun keskeltä löytyy valokuvapiste, jossa voit käydä ikuistamassa itsesi. Piste sulkeutuu kello 24:00. Aikaisempien vuosien kuvia voit katsella täältä.

Koko homma vaikuttaa edelleen vähän epäilyttävältä enkä tiedä mihin vesiin olen tässä nyt varpaitani dippailemassa…
Ymmärrämme, etteivät kaikki ole vielä vanhoja tuttuja Suomen Suurimpien Naamiaisten kanssa. Siksi kokosimme aiheesta muutaman tietopaketin:

Arabia Maskeradin lavastusryhmän toiminnasta tietoa täällä
Pukukilpailussa pärjänneiden haastattelumateriaalia täällä
Katsaus Maskeradin historiaan täällä
Tokyolaisten Maskerad-muistokokoelma täällä
Viimehetken asuvinkit täällä

Nähdään bileissä?
Nähdään bileissä.

EventsKommentit pois päältä artikkelissa Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa III