Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa II

Suomen suurimpien naamiaisten lähestyessä yritämme täältä Arabia Maskeradin päämajasta käsin vastailla kaikkiin kysymyksiin, joiden oletamme kaihertavan naamiaisvieraiden mieliä. Tässä infopaketti vol II, ensimmäisen vastauskatselmuksen löydät täältä. Arabia Maskeradin Facebook-sivu on täällä ja -tapahtuma täällä.

Elikkäs onko lippuja vielä jäljellä ja jos on, niin mistä niitä voi ostaa?
Lippuja on vielä olemassa ja tuttuun tapaan niiden myynti kiihtyy sitä mukaa kun tapahtuma lähenee. Jatkuvasti lippuja myyvät TOKYOn palvelupiste, TaiYo:n palvelupiste, kasvisravintola Kipsari sekä Tiketti.

Näiden lisäksi Arabia Maskeradilla on jatkuvassa liikkeessä oleva Pop-up basaari, joka on bongattavissa Arabian ja Otaniemen kampuksilta seuraavina ajankohtina:

ARABIA (Hämeentie 135 C pääaulassa)
► Torstaina 5.11. klo 11-14
► Perjantaina 6.11. MAFFE -festarin ajan

OTANIEMI (Otakaari 1 pääaulassa)
► Keskiviikkona 4.11. klo 11-14
► Torstaina 5.11. klo 11-14

Huomioithan, että Pop-up –myyntipisteeltä lippuja voi ostaa pelkästään käteisellä.

Ennakkoliput kustantavat 12e TOKYOn ja TaiYo:n jäsenille sekä Aalto ARTSin henkilökunnalle (ei koske Tiketistä ostettuja lippuja) ja 15e ilman jäsenalennusta. Jos lippuja jää jäljelle, saa niitä ostettua ovelta 17 euron hintaan.

Mikä ihmeen #grandINSTAllation?!
Keskiviikkoon 4.11.2015 asti meillä on tällainen installaatiokisa pystyssä, palkintona liput Maskeradeille. Eli julkaise video tai kuva Instagramiin itsestäsi ja installaatiostasi ja voit voittaa. Installaatiopisteitä on kaksi, joista toinen sijaitsee Arabian (Kipsarikäytävän portaikko, kellarikerros) ja toinen Otaniemen (Miestentie 3, 1 krs, portaiden alunen) kampuksella.

Valitsemme installaatioista 3 parasta ja jokainen valittu voittaa liput 7. marraskuuta järjestettäviin, ‘Suuri Illuusio’-teemaisiin Maskeradeihin. Hengitä siis syvään, mutta älä epäröi vaan lue ohjeet alta ja ota osaa mittelöön!

Säännöt menevät näin:

  1. Kilpailun palkintona on 3 x 1 lippua Arabia Maskeradiin 2015
  2. Luo installaatio tilaan
  3. Käytä ainakin osaa tilasta löytyvistä esineistä
  4. Sisällytä ‪#‎arabiamaskerad15‬-kyltti (joka löytyy myös paikan päältä) kuvaan
  5. Ota kuva tai video luomastasi teoksesta niin, että olet itsekin mukana siinä
  6. Instagrammaa se #arabiamaskerad15-hashtagilla varustettuna
  7. Kilpailuaika on keskiviikosta 28.10. keskiviikkoon 4.11.2015
  8. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti
  9. Onnea matkaan!

Järjestetäänkö Arabia Maskeradille tänäkin vuonna etkot?
Todel-fakin-lakin. Etkot pidetään viime vuodelta tuttuun tapaan TOKYO Loungella (Arabian kampus, kellarikerros, siinä Kipsarin vieressä) ennen varsinaisten naamiaisien alkua. Ohjelmassa hyvää seuraa ja yhdessä asustautumista. Kaikki ovat tervetulleita! Tuo omat juomat, talo tarjoaa kasvomaalit ja glitterit. Etkojen Facebook-event on täällä.

MAFFE?
MAFFE eli Media Art & Film Festival, järjestetään päivää ennen Maskeradeja Kino Sherylissä. Tarjolla mediataidetta ja leffoja (mm. The Illusionist) – ilmaiseksi! Eli aikamoinen täsmämahdollisuus virittäytyä Maskerad-tunnelmiin jo päivää ennen itse karkeloita. Tarkemmat tiedot löytyvät MAFFE:n Facebook-tapahtumasta.

Kuka helvetti on Teryl Shockyo?
Teryl Shockyo on TOKYOn suojeluspyhimyksen eli Sheryl Tokyon ilkeä ja vittumainen serkku, joka pelaa pahojen puolella ja saapuu aina välillä paikalle sotkemaan asioita. Kuten moni muukin asia näinä aikoina, on myös Teryl Suuri Illuusio.

Milloin mikäkin dj soittaa? Monelta tulee pilkku? Ja mikä tärkeintä, paljonko bisse maksaa Kaivohuoneella?
Ei hätää, hanipöö. Hengitä sisään, hengitä ulos ja ole kärsivällinen. Tarkempaa lisätietoa esimerkiksi “ihan kaikesta” tulee ensi viikon aikana.

Kommentit pois päältä artikkelissa Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa II