Arabia Maskerad lauantaina 29.10. Arabiassa!

♥ ARVON RITARIKUNTA! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

On jälleen aika kokoontua yhteen, kohottaa miekat ja maljat, avata sydämet ja heittäytyä Arabia Maskeradin vietäväksi!

Lauantaina 29.10. TOKYO ry:n (Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat) järjestämät, kaupungin kiistatta (kiistat sitten kaksintaisteluina) eeppisimmät naamiaisbileet valtaavat tällä kertaa Kino Sherylin ylälämpiön sekä Mediakeskus Lumen galleriakäytävän.
Toisille tuttu ja turvallinen, toisille vieras ja mystinen Aalto ARTS:in Arabian kampus ei tule olemaan entisensä kun miekkojen kolina kaikuu käytävillä ruusunterälehtisateessa.

Vuoden 2016 Maskeradien teema, KNIGHTS OF HEARTS – RAKKAUDEN RITARIKUNTA, näkyy ja kuuluu tapahtumassa. Suurilta tunteilta, armottomilta battleilta ja henkeäsalpaavilta kohtaamisilta ei tulla välttymään.

Valveutuneimmat alkavat valmistelemaan toinen toistaan eeppisempiä naamiaisasuja jo kuukausia etukäteen, eikä syyttä! Tänäkin vuonna parhaan puvun loihtinut lyödään klassikoksi muodostuneen pukukilpailun päätteeksi ritariksi ja oikeutetaan ikuiseen glooriaan sekä loputtomiin haleihin. Ja tietenkin sponsoriemme tarjoamiin upeisiin palkintoihin.

Some raikuu kun tapahtuman viestinviejät tuovat teille tiedotteita illan yksityiskohdista sekä yleisiä ohjeita ritarillisuudesta ja rakkaudesta pitkin lokakuuta.

♥ TERVETULOA ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ENNAKKOLIPUT:
► 10e (TOKYOn jäsenille, ei koske Tiketistä ostettuja lippuja)
► 15e (ilman jäsenalennusta)

OVELTA:
► 15e (mikäli lippuja on jäljellä)

Lippuja voi ostaa TOKYOn Arabian kampuksen palvelupisteeltä, kasvisravintola Kipsarista, Tiketistä sekä Maskeradin omalta pop-up myyntipisteeltä, joka palvelee Otaniemen päässä seuraavasti:
♥ Tiistai 18.10. klo 11-14 // Taiteidentalo, Lämpömiehenkuja 3
♥ Torstai 27.10. klo 11-14 // Otakaari 1, Pääaula

Tapahtuma on K-18.

http://arabiamaskerad.com/
http://facebook.com/arabiamaskerad

#arabiamaskerad
#arabiamaskerad16

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Arabia Maskerad lauantaina 29.10. Arabiassa!