Joulumyyjäisten pöytämyynti alkaa ti 11.10.2016

TOKYOn joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna joulukuun alussa, 2.-4.12.2016 tuttuun tapaan Mediakeskus Lumessa Arabiassa. Myyjäiset järjestetään useimpien vuosien toiveiden pohjalta joulukuun alussa, jolloin myös veronpalautukset ovat useimpien asiakkaiden ilona kukkarossa.

Myyjäisten pöytämyynti aloitetaan tiistaina 11.10.2016 kello 9:00 TOKYO Loungella (Kipsarin vieressä). Pöydän varataksesi sinun tulee olla TOKYOn jäsen, ja esittää TOKYOn jäsentarra opiskelijakortissasi.

Myyjäispöytä TOKYOn jäsenelle koko viikonlopuksi on 45 euroa ja alumnijäsenelle 90 euroa. Myyjäispöydän ostamisen yhteydessä on maksettava myös 15 euron pöytäpantti joka palautetaan myyjäisten ja loppusiivouksen jälkeen.

Tässä myyntipöydän varausohjeet kaikkine yksityiskohtineen, s’il vous plaît:
(tämä saattaa näyttää elämää pidemmältä tekstiltä, mutta kannattaa lukea tarkkaan läpi.)

♡ Maksimissaan 1 pöytä per jäsen. Myyntipöydän voi jakaa useamman jäsenen kanssa.

♡ Pöydän varataksesi sinun tulee olla TOKYOn jäsen ja varaustilanteessa sinulla tulee olla mukanasi TOKYOn 2016-2017 -jäsentarralla varustettu opiskelijakortti. Jos myyntipöytä jaetaan, tulee kaikkien myyjien olla TOKYOn jäseniä (ja jokaiselta myyjältä on myös oltava opiskelijakortit tai niiden kopiot mukana, vaikkeivät he olisi itse paikan päällä tekemässä varausta). Mikäli pöytä täydentyy toisella myyjällä (oltava myös TOKYOn jäsen) myöhemmin, tulee siitä ilmoittaa TOKYOlle.

♡ Jos et ole vielä jäsenemme, voit virallistaa tokyolaisuutesi täyttämällä jäsenkaavakkeemme ja maksamalla jäsenmaksun (suht naurettava 8e) palvelupisteellämme (kortti käy, käteinen käy, kaikki käy) sen aukioloaikoina.

♡ Valtakirjatapauksista (eli mikäli myyjä ei jostain tärkeästä syystä pääse itse paikalle varaamaan pöytää ja laittaa toisen henkilön asialle) on oltava ennakkoon yhteydessä toiminnanjohtaja Annaan (anna.merikari (at) aalto.fi). Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi valtakirja varausta varten.

♡ Myös TOKYOn alumnijäsenet (TaiKista tai ARTSista valmistuneet ja TOKYOn alumnijäsenyyden 2016-2017 maksaneet henkilöt) ovat tervetulleita myymään joulumyyjäsiin.

♡ Hintaa pöydällä (pe-su) on TOKYOn opiskelijajäsenille 45e /pöytä ja alumnijäsenille 90e/pöytä. Lisäksi pöydästä maksetaan 15e pantti, jonka myyjä saa takaisin myyjäisten päätyttyä loppusiivouksen jälkeen. Varaathan mukaan tasarahan (60e / 105e) käteisenä!

♡ Tarjoamme myös rajatun mahdollisuuden ottaa lisätilaa. Pienen lisätilan (70cm x 70cm) saa 10 euron hintaan ja suuren (70cm x 140 cm) 20 eurolla. Pieneen lisätilaan on vuokrattavissa rajoitettu määrä pieniä pöytiä (70cm x 70cm) 10 eurolla.

♡ Myyntipöydät ovat minimissään 120cm x 40cm kokoisia. Pöydän koko vaihtelee saatavilla olevien pöytien sekä myyntipaikan sijainnin mukaan.

#TOKYOLOVE on yhteinen asia, joka lämmittää meitä kaikkia. Toisin sanoen, tämäkin TOKYOn tapahtuma järjestetään talkoovoimin. Joulumyyjäisten pöydän voikin saada huomattavasti edullisemmin ja vieläpä jonon ohitse ilmoittautumalla joulumyyjäispoppooseen! Voit siis varata edullisemman poppoo-pöydän pientä joulumyyjäisauttelua vastaan! Lue siitä lisää täältä.

♡ Koska vaihtelu virkistää ja TOKYO taistelee kaiken toimintansa kautta kaavoihin kangistumista vastaan, kannustamme aiemmin myyjäisissä mukana olleita jäseniä varaamaan myyntipöytänsä eri paikasta kuin aikaisemmin.

♡ Mikäli pöytiä torstain varausajan jälkeen jää, niitä voi varata TOKYOn palvelupisteeltä tiistaina 11.10. kello 12:00 jälkeen niin kauan kuin pöytiä riittää. Mikäli pöytiä ei ole jäljellä, ilmoittautuneet asettuvat jonoon peruutuspaikkoja varten.

♡ TOKYO Loungella pöytämyyntiä on vain tiistaina 11.10. kello 9-12. Varaus on sitova.

♡ Kannattaa saapua paikalle ajoissa, sillä paikalle on yleensä tupannut kertymään myyntipöytiä havittelevia tokyolaisia jonoksi asti. Jouhevoitamme jonottamista viime vuoden tapaan kutsuen tietyt varausnumerot tiettyyn kellonaikaan pöydänvaraukseen klo 9:00 jälkeen puolen tunnin syklein.

 

Näillä mennään! Mikäli tästä ohjeistuksesta ei vielä löytynyt vastausta johonkin mieltäsi kaihertavaan kysymykseen, olethan rohkeasti yhteyksissä TOKYOn toiminnanjohtajaan Anna Merikariin (anna.merikari (at) aalto.fi, tai puh: 0505209439).

Kommentit pois päältä artikkelissa Joulumyyjäisten pöytämyynti alkaa ti 11.10.2016