Lähde TOKYOn mukaan Lappiin!

Tervetuloa TOKYOn vuosittaiselle Kuusamon reissulle!

Nyt on oiva mahdollisuus kokea Pohjois-Suomi sen kaikkine ihmeineen ja kokoontua yhteen upeiden persoonien kanssa. Matka on pääasiallisesti suunnattu Aallon kansainvälisille opiskelijoille, mutta toivotamme tervetulleiksi kaikki halukkaat.

Yövymme porukalla mökeissä ja matkalle on suunniteltu kaikenlaista ohjelmaa: hiihtämistä, porojen paijausta, revontulten tähystelyä (hyvällä lykyllä), saunomista ja niin edelleen. Tai sitten vaan hengailua yhdessä, herkullisen ruuan nauttimista ja Lapin henkeäsalpaavien maisemien ihastelua.

Matkan hinta on TOKYOn jäsenelle 150 euroa ja 200 euroa muille. Maksu sisältää bussimatkan kohteeseen ja takaisin, sekä kaikki majoituskustannukset.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja ilmoittautua voi TOKYOn palvelupisteellä (Arabian kampus, viides kerros) maksamalla matkan hinnan. Jos et pääse palvelupisteelle, ota yhteyttä meihin sähköpostilla: arabia (at) ayy.fi. Jos mieleesi ilmaantuu lisää kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä matkatiimin vetäjään Astria Excelliin: astria.excell (at) aalto.fi tai international (at) tokyo.fi. Ethän jää liian pitkäksi odottelemaan ilmoittautumista, tai paikat ehtivät mennä!

Lähdemme keskiviikkona 22.3 ja palaamme Helsinkiin sunnuntaina 26.3. Tarkemmat aikataulut tullaan ilmoittamaan tapahtuman Facebook-sivulle ja tänne pian! Jos sisälläsi heräsi kysymyksiä, ideoita, unelmia tai mitä vaan, ole niistä ihmeessä yhteydessä meihin!

TERVETULOA!

Kommentit pois päältä artikkelissa Lähde TOKYOn mukaan Lappiin!