Mega-bow-wow-boyaa! TOKYO livebloggin’ team in da houze tomorrow, everybody!

tumblr_lkb9a9pjna1qdhcuko1_r1_1280Pyyhkikää kyyneleenne, jos teillä niitä silmäkulmissanne oli. On aika iloita, sillä TOKYOn hallituksen sydänten viestintätiimi livebloggaa HUIPPUKOKOUKSEMME! Tämä on mieletöntä, tämä on hienoa, tämä on 21. vuosisata!

Bloggauksen (varmasti uu niin upeatupeat ja maailmaa mullistavat) tulokset tulevat myöhemmin kootusti nähtäville tänne tokyo.fi:hin, mutta parhaiten tunnelmaan pääset seuraamalla tapahtumaa reaaliajassa. Bloggaaminen tapahtuu Twitterissä ja Instagramissa. Klikkaa linkkejä ja seuraa meitä, jos et näin ole vielä tehnyt. Sillä me ollaan tosi paljon keskimääräistä siistimpiä internet-tyyppejä. Tai jotain.

Siis, jos tapahtumaan saapuminen ei onnistu sinulta, ei mikään selitys ole tarpeeksi hyvä siihen, että jätät myös livebloggauksen seuraamisen väliin. Ihmiset seurasivat mediasta kun Neil Armstrongin avaruuskenkä kosketti kuun maaperää. Ihmiset seurasivat, kun tapahtui iso jytky. Ja myöhemmin sitä, kun alkoi kuuden vuoden kuuliaisuus. Ihmiset seurasivat, kun Hanna Pakarinen voitti ensimmäisen Suomen Idols…… tai no, unohtakaa. Joka tapauksessa homma on nyt niin, että ihmiset tulevat seuraamaan TOKYOn Huippukokouksen livebloggausta. Kyllä, myös sinä.

Livebloggauskielenämme toimii pääasiallisesti suomi. Tapahtuman virallisena hashtagina aiomme käyttää informatiivisen nuorekasta ”#HUIPPUKOKOUZ”:ta.

Huippukok…. mitäh?! Ok, kultapieni, lue lisää täältä.
TOKYOn hallituksessa elämä on keskimääräistä siistimpää ja uusi hallitus valitaan siellä kyseisessä kokouksessa. Lue lisää täältä.
Tapahtuman Fese-event on täällä.

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Mega-bow-wow-boyaa! TOKYO livebloggin’ team in da houze tomorrow, everybody!