Eräs houkutusten rovio nimeltään ”TOKYOn Joulumyyjäiset” on täällä taas tänä viikonloppuna

evTOKYO toivottaa sinut ja ihan kaikki muutkin tervetulleeksi perinteisiin joulumyyjäisiinsä 28.11. – 30.11.2014. Joulumyyjäiset ovat TOKYOn järjestämä vuosittainen myyjäistapahtuma, jossa Aalto ARTSin opiskelijoilla on mahdollisuus myydä teoksiaan.

Myyjäiset alkavat perjantaina 28.11. kello 12:00 ja ovat auki koko viikonlopun ajan. Perjantaina myyjäiset jatkuvat seitsemään, lauantaina ja sunnuntaina asiointi taiteen ja designin ihmemaassa onnistuu aikavälillä 10 – 18.00. Myyjäiset sijaitsevat Lume-galleriassa, minne löytää tiensä suoraan Arabian kampuksen pääovista.

Tule kokemaan myyjäisten huumaa ja nauttimaan artsilaisten teoksista. Parhaiten tämä onnistuu pullan ja glögin kera, joten suosittelemme vierailemaan myös TOKYOn kahviossa, joka on avoinna koko myyjäisten ajan. Huomioithan, että osa myyjistä ottaa vastaan vain käteistä.

Teretulemast! Joulumyyjäisten Facebook-tapahtuman löydät täältä.
Myyjäisten huippuhienon julisteen (tuo tuossa oikealla) on suunnitellut uu niin upea Kaarina Tammisto.

PS: Sosisaalisessa mediassa myyjäisten viralliset hashtagit ovat: #tokyonjoulumyyjäiset / #tokyonjoulumyyjäiset14 / #tokyoschristmassales / #tokyoschristmassales14

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Eräs houkutusten rovio nimeltään ”TOKYOn Joulumyyjäiset” on täällä taas tänä viikonloppuna