Tällä ja ensi viikolla tapahtuu – paljon

Elämän ei ole tarkoitus olla helppoa – ellet sitten ole TOKYOn jäsen. Haluamme hemmotella kalleimpiamme ja sen takia tarjoammekin kultalautasella teille eläinkuvin höystetyn tiedon siitä, mitä seuraavan kahden viikon aikana tulee tapahtumaan.

image image

TOKYO POP-UP CAFÉ
Mitä? TOKYO pop-up café on alkuvuodesta 2014 lanseerattu, sangen nerokas keksintö. Lisätietoa täältä.
Milloin ja missä? Putkahduskahvila valtaa TOKYO Hubin torstaina 20.11.2014 kello 11-13.
 Miksi? Pois luolista! Kahvi on hyvää ja ihminen tarttee sitä. ”Pop-up” sen sijaan on muinaista intiaanien kieltä ja tarkoittaa vapaasti käännettynä ”tulkaa nyt helkkarissa paikalle”.

image_3 image_3

TOKYON HALLITUSHAKU
Mitä? TOKYOn Hallitukseen päästäksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta toiminnasta. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä sen kummempia toimenpiteitä, kunhan vain ilmaannut Huippukokoukseen paikalle. Lisätietoa täältä.
Milloin ja missä? TOKYOn hallitus puheenjohtajineen vuodelle 2015 valitaan Huippukokousessamme, joka järjestetään Hubilla tiistaina 25.11.2014 kello 16-21.
 Miksi? Hallituksen jäsenenä saat piilovaltaa ja avaimet Loungelle. Jos hallitusta ei saada kasaan tokyolaisten toimesta tulee Yrjö Sotamaa ja Alexander Stubb ja hakee teidän puolesta hallitukseen ja sitten ne päättää meidän asioista ja kaikki on pilalla.

image_1 image_1

HUIPPUKOKOUS
Mitä? HUIPPUKOKOUS, eli TOKYOn syyskokous on vuoden tärkein päätöksenteon paikka. Tasavertainen puhe- ja äänioikeus kaikilla TOKYO ry:n jäsenillä. Lisätietoa täältä, Facebook-event täällä.
Milloin ja missä? No silloin tiistaina 25.11.2014, 16-21, Hubilla.
 Miksi? Huippukokoukselta on paremmat näköalat kuin Mount Everestiltä. Kokous päättää vuoden 2015 toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja valitsee puheenjohtajan ja hallituksen. Tarjolla on naposteltavaa. Virallisen osuuden jälkeen nostetaan malja tai kymmenen.

image_2 image_2

KALENTERIKISA
Mitä? Yksi TOKYOn jäseneduista on vuosittain vaihtuva design-kalenteri. TOKYO on julkaissut vuosittain vuodesta 1975 asti designkalenteria, joka on jäsenille ilmainen. Kalenterin suunnittelija valitaan ARTSin opiskelijoiden keskuudesta kilpailulla. Kilpailun voittajan valitsee TOKYOn hallituksen nimittämä kalenteriraati, joka koostuu graafisen alan asiantuntijoista ja opiskelijoista. Lisätietoa täältä.
Milloin ja missä? Kisan deadline on maanantaina 1. joulukuuta kello 14:00.
 Miksi? Kukaan ei varmaan halua että sen kalenterin suunnittelee jotkut kiinalaiset pikkulapset huonolla palkalla ja huonoissa työolosuhteissa, joten…

image_4 image_4

I ♥ KIPSARI – APURAHA
Mitä? Myös tänä vuonna Kipsarin toiminnasta saaduilla tuotoilla tuetaan opiskelijoiden taiteellisia projekteja. Lisätietoa täältä.
Milloin ja missä? Apurahahakemusten deadline on maanantaina 1. joulukuuta kello 14:00.
 Miksi? Mikä tuo kysymys edes on… Totta kai kaikki haluaa rahaa? Koska raha tuo onnea (ja vaikka ei toisikaan, niin se tuo hienoja taideproggiksia). Jos ei rakasta Kipsaria takaisin niin se on vähän kuin ei rakastaisi kissanpentua takaisin ja kaikille tulee paha mieli.

image_6 image_6

SUURI TUTKINNONUUDISTUSKYSELYMME
Mitä? Me haluamme tietää, miten ARTSissa 2014 tapahtunut tutkinnonuudistus on tähän mennessä vaikuttanut juuri sinun elämääsi. Lisätietoa täältä, kysely itsessään on täällä.
Milloin ja missä? Kysely on avoimena marraskuun loppuun asti.
 Miksi? Noh, koska muuten ne samaiset yrjösotamaat ja alexanderstubbit tulee ja täyttää meidän tutkinnosuudistuskyselyt meidän puolesta. Kyselyn voi myös täyttää leikkien et se on vaikka bingoa, ja huudahtaa kovaan ääneen ”BINGO!” sitten kun on saanut sen täytettyä.

image_5 image_5

TOKYON JOULUMYYJÄISET
Mitä? Joulumyyjäiset ovat TOKYOn järjestämä vuosittainen, tattadadaa, myyjäistapahtuma. Aika suosittu sellainen. Lisätietoa täältä, Facebook-event täällä.
Milloin ja missä? 28.-30.11.2014, Mediakeskus Lumessa.
 Miksi? Miksei!