Vappupiknik

10336820_10152041149960009_5852251413163742360_nVappu on aikaa, jolloin tuhannet opiskelijat kerääntyvät seuraamaan Mantan lakitusta ja jatkavat Ullanlinnanmäelle ja Kaivopuistoon piknikille juomaan litramäärittäin alkoholia. Myös TOKYO on juhlahumussa mukana.

Vappu saattaa olla myös osalle ihmisistä ahdistavaa aikaa meluisine ihmisine ja täysine katuineen. Voisikin sanoa, että TOKYOlle vappu on vapaamuotoisempi perinne jota, ainakin toistaiseksi, on juhlittu satunnaisina vuosina satunnaisilla tavoilla. Joskus mustan ja magentan väreissä hehkuva lippumme on kannettu Ullanlinnanmäelle, joskus jonnekin muualle ja joskus ei minnekään. Taidealojen ylioppilaiden perinteiden mukaisesti tokyolaisilla ei myöskään ole yhteisiä opiskelijahaalareita, vaan vappua (ja muitakin rientoja) voi kukin viettää haluamassaan asussa.

Vapun tapahtumista päätetään jäsenvetoisesti kevään aikana. Jos Sinulta löytyy idea, kuinka TOKYOn tulisi juhlistaa tätä työväen juhlaa seuraavalla kerralla ota ihmeessä yhteyttä Sheryleihin: [email protected].

Psst: ARTSilaisilla on ollut tapana kiinnittää ylioppilaslakkiensa lyyran sijalle TOKYOn spiraalitunnus. Jos ei sellaista jo omista, kannattaa välittömästi käydä ostamassa tämä onnellisuuden välikappale TOKYOn palvelupisteeltä, jos sellaista itselleen mielii.