AYY hakee projektityöntekijää osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 

 

AYY pyrkii selvittämään, kuinka se voisi parhaiten tukea ARTS-korkeakoulun opiskelijoiden vaikuttamistyötä ja palkkaa selvityksen tekijäksi projektityöntekijän. Projektityötekijän tehtävänä on selvittää vaikuttamistyön nykytila ja laatia toimintaehdotuksia esimerkiksi siitä, miten yksittäisten vaikuttajien työkuormaa saisi kevennettyä, miten viestintää eri järjestöjen, AYY:n ja ARTSin välillä tulisi kehittää ja kuinka ARTSin hallopedtoimintaa voisi kehittää. 

Projektityöntekijän työsuhde on osa-aikainen (20 h/ viikko) ja määräaikainen 6 kk. Valittavan henkilön toivotaan voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

 

Edellytykset: 

Kokemus taideopiskelijuudesta Aallossa 

Järjestelmällisyys 

Englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen osaaminen 

Huolellinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen työote 

 

 

Eduksi katsotaan: 

Kokemus Aalto-yhteisöstä esimerkiksi yhdistystoimijana, hallopedina, edaattorina tai vapaaehtoisena 

Fasilitointitaidot 

 

Haku on auki 11.2. asti. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Hakupaperit kuitataan vastaanotetuiksi. Järjestämme haastattelut tehtävään viikolla 7. Lisätietoja tehtävästä antaa vaikuttamisen asiantuntija Teemu Palkki (teemu.palkki(at)ayy.fi, +358 50 520 9438). 

 

Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka II).  Osa-aikaisen tehtävän peruspalkka on 906,61 eur/kk. Palkkaan lisätään TES:n mukaisesti mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Tarjoamme työntekijöillemme myös lounas- ja virike-edun sekä muita kilpailukykyisiä työsuhde-etuja. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja käytössämme ovat laajat ja joustavat etätyömahdollisuudet. 

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2 600 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia hakijoita. 

 

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin.