Studio Kipsari nyt Otaniemessä, Otakaari 7!

TOKYO ilolla ja suurella kunnialla ilmoittaa, että uusi kahvila – ravintolamme Studio Kipsari on avannut ovensa Otaniemessä, Aalto Studiosin tiloissa Otakaari 7B:ssä! Tämä Arabian Kipsarin pikkusisar tarjoilee herkullisia lounasruokia arkisin klo 11-14.30, ja on avoinna heti aamu kahdeksasta palvelemaan kahvilan asiakkaita.

Marjo Katainen, Kipsarin ravintolapäällikkö, on innolla ollut käynnistämässä Kipsarin toimintaa myös Otaniemessä.  ” Olen sydämeni pohjasta iloinen, että saimme viimein Kipsarin avattua myös Otaniemeen”, sanoo Katainen. Hän toivottaa lounaalle lämpimästi tervetulleeksi koko Otaniemen väen, asukkaista ja työntekijöistä opiskelijoihin.

Uusi ravintola tarjoilee kahvilan virvokkeiden ohella keitto- salaatti- ja sämpylälounaita, tuttuun lippulaiva-Kipsarin tyyliin.   “Rakastamme tarjoilla terveellistä ruokaa ja Kipsarin klassikoita, kaikille opiskelijoiden omistaman ravintolan sekä kasvisruoan ystäville”, sanoo Katainen.

Sydämellisesti tervetuloa Otakaari 7:aan ja tutustumaan uuteen Studio Kipsariin Aalto Studiosin ohessa!

 

Arabian Kipsari jatkaa toimintaansa suureen Otaniemen Väre-muuttoon saakka normaalisti. Muutto tapahtuu kesällä 2018, ja Kipsarin uusi lokaatio Väreessä on pajojen läheisyydessä (kellarikerroksessa tottakai!).