Suunnittelijan ammattietiikka ja tekijänoikeudet – tilaisuus pe 18.10.

copyrightSuunnittelijan työn lähtökohta on omaperäisyys. Mitä jokaisen opiskelijan tulee tietää tekijänoikeuskysymyksistä? Miten ammattietiikkaa opetetaan? Mikä on suunnittelijan moraalinen vastuu?
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu järjestää ajankohtaisseminaarin 18.10. klo 9.00–11.00 Mediakeskus Lumeessa, Hämeentie 135 C (Sampo-sali). Tilaisuudessa kerrotaan ammattietiikan opetuksesta, alan eettisistä käytännöistä ja tekijänoikeuslainsäädännöstä. Tilaisuus on suunnattu opiskelijoille, opettajille, sidosryhmille ja medialle.
 
Tilaisuudessa keskustellaan myös siitä, mitä suunnittelijan työ tarkoittaa nykymaailmassa ja minkälaisia muotoilualan käytäntöjen ja opetuksen uudistamistarpeita siihen liittyy. Mukana keskustelussa ovat Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Helena Hyvönen, Teollisuustaiteen Liitto Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen, Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian puheenjohtaja Antero Jokinen sekä Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n puheenjohtaja Esko Rautiola
 
Tilaisuutta on mahdollista seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.lume.fi/live (vasemmalla linkki SampoLive).
Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Suunnittelijan ammattietiikka ja tekijänoikeudet – tilaisuus pe 18.10.