Uusi ARTS! – Keskustelutilaisuus kampuksesta ja ARTSin tulevista tiloista Otaniemessä

Verstas Arkkitehdit Oy
Verstas Arkkitehdit Oy

Uusi ARTS -keskustelutilaisuus ja myöhemmin syksyllä järjestettävät työpajat toimivat starttina ARTSin kampuksen tilojen suunnittelun jatkotyöhön – tule kuulemaan lisää ja osallistu!

Aika: ma 14.10. klo 16. – n. 17.30
Paikka: ARTS Arabia, Sampo-sali, Hämeentie 135 C, Helsinki

Tilaisuudessa Verstas Arkkitehdit esittelee arkkitehtuurikilpailun voittajatyö Väreen. Kuulemme myös, missä mennään oppimisen ja työn tilojen suunnittelussa, ja tilaisuuden päättää paneelikeskustelu. Tilaisuus on tarkoitettu ARTSin opiskelijoille ja henkilöstölle.

OHJELMA

16.00 Dekaanin tervehdys, Helena Hyvönen
16.10 Uuden koulun arkkitehtuuri Verstas Arkkitehdit Oy, arkkitehti Jussi Palva
16.40 Oppimisen ja työn tilat Aalto ARTS, tilojen kehityspäällikkö Tapio Koskinen Workspace Oy, johtava asiantuntija Jyrki Yläoutinen

17.00 – n. 17.30 Paneelikeskustelu Keskustelemassa muun muassa Jussi Palva ja Jyrki Yläoutinen, toimitusjohtaja Kari Kontturi Aalto-Yliopistokiinteistöistä sekä työympäristöpäällikkö Päivi Hietanen Aalto-yliopiston tilapalveluista. Moderaattorina Tapio Koskinen.

Tilaisuuden puheenvuorot ovat suomeksi. Esitysmateriaalit ovat englanniksi, ja kysymyksiä voi esittää suomeksi ja englanniksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Uusi ARTS! – Keskustelutilaisuus kampuksesta ja ARTSin tulevista tiloista Otaniemessä