Tärkeää muuttoasiaa (eli lue tämä!)

AALTO ARTSIN VIESTI OPISKELIJOILLE MUUTOSTA

ARTSin muutto lähestyy: tilojen tyhjentäminen on käynnissä

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ARTSin muutto Otaniemen kampukselle valmistuvaan Väre-rakennukseen aktivoituu keväällä. Muutto edellyttää valmisteluja jokaiselta artsilaiselta niin Arabian kampuksella kuin Otaniemessä. Lue tästä tarkemmat ohjeet muuttoon.

Opiskelijoille ja henkilöstölle järjestetään kevään aikana tilaisuuksia, joissa on mahdollista keskustella Väreessä ja Otaniemessä työskentelystä sekä muuton yksityiskohdista. Ajankohdat tarkennetaan pian.

Aineiston säilytys vain sallituissa tiloissa

Opiskelijat saavat varastoida henkilökohtaisia aineistojaan vain lokerossa tai muussa laitoksen osoittamassa varastossa. Aineistoja, kuten kurssitöitä tai projektitöitä ei ole luvallista säilyttää missään muualla kuin nimetyissä ja hyväksytyissä säilytyspaikoissa. Kaikki muualta löytyvät tavarat hävitetään viimeisen siivousviikon ja muuton aikana. Tarkista oman laitoksesi osoittamat säilytyspaikat laitokseltasi.

Tilojen tyhjennys – pelasta omat aineistosi

Aloita säilytettävän tavaran vähentäminen välittömästi, jotta saat omat tärkeät tavarasi pelastettua. Kaikki opiskelijoiden korkeakoulun tiloihin kevätlukukauden 2018 päättyessä jättämät henkilökohtaiset tavarat, työkalut, materiaalit, teokset jne. hävitetään, niitä ei siirretä muuton yhteydessä. Aalto-yliopisto vähentää strategiansa mukaisesti tilojaan kolmanneksen verran vuoteen 2020 mennessä. Otaniemen kiinteistöissä aineistoille on hyvin vähän tilaa.

 

ARTSin tilojen tyhjentämiseksi järjestetään viimeinen siivousviikko 12.-16. helmikuuta. Sen aikana ARTSin toimitiloista niin Arabian kuin Otaniemen kampuksella hävitetään kaikki muu kuin uusiin tiloihin muuttava aineisto.

 

Siivousviikon aikana opiskelijoiden ja henkilökunnan tulee tyhjentää työtilat, opetustilat ja varastot aineistostaan, joita ei tarvita Otaniemen kampuksen tiloissa. Tiloista on poistettava myös valmistuneiden opiskelijoiden siellä mahdollisesti säilyttämä aineisto.

 

Työpajat sulkeutuvat toukokuussa

Kaikki Arabian kampuksen, Taiteiden talon, Miestentien ja Sähkömiehentien kuvanveiston työpajat menevät kiinni perjantaina 25.5.2018 klo 16.00. Tämän jälkeen opiskelijoilla ei ole enää pääsyä näille pajoille ja pajoilla oleva aineisto hävitetään.

Tilat Otaniemessä

ARTS muuttaa Otaniemessä kolmeen kohteeseen: Väre-rakennukseen (MA-opetus, 3. vuosikurssin kandidaatit, tutkijat ja pajat) sekä osoitteisiin Otakaari 1, A-siipi (kandidaattiopetuksen 1. ja 2. vuosikurssit ja tenure-professoreiden huoneita) ja Metallimiehenkuja 4. Vuoden 2017 alussa Otaniemeen muutti myös Aalto Studios osoitteeseen Otakaari 7.

Väre-rakennukseen muuttavat Arabian toimintojen lisäksi myös Otaniemessä jo sijaitsevat ARTSin toiminnot: Media ja Arkkitehtuuri Miestentie 3:sta, Taiteiden talon toiminnot Lämpömiehenkuja 3:sta sekä ELO Otakaari 7:stä. Muutto tapahtuu vaiheittain ja nykyisistä ARTSin toimitiloista Arabian kampuksella, Miestentie 3:ssa ja Taiteiden talolla luovutaan lopullisesti kesällä 2018.

Tarkemmat ohjeet löydät täältä:

Siivousviikot: https://inside.aalto.fi/display/fiarts/Siivousviikot

 

Opiskelijan henkilökohtaiset tavarat: https://inside.aalto.fi/display/enarts/Instructions+for+students+to+take+care+of+their+personal+belongings

 

Muuttajan muistilista: https://inside.aalto.fi/display/fiarts/ARTS-muuttajan+muistilista

 

Muuttoaikataulu: https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=48114850

 

Ohjeet tilojen tyhjentämiseen: https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=47454822

Laitosten muuttovastaavat: https://inside.aalto.fi/display/fiarts/Aalto+ARTS+-muuttotiimi

Otaniemen kampus ja Väre: http://onecampus.aalto.fi/

Uncategorized @fiKommentit pois päältä artikkelissa Tärkeää muuttoasiaa (eli lue tämä!)