Tutorhaku on auki 9.3.-25.3.2018!

Opiskelijatutorit auttavat uusia opiskelijoita pääsemään alkuun Aallossa ja tutustumaan ARTSn ja koulutusohjelmien opiskelukulttuuriin. Tutorina pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, oppimaan uusia taitoja ja tekemään Aallosta vielä vähän paremman paikan opiskella uusille opiskelijoille! Tutorit toimivat ohjelmissa tukenaan laitoksen muut tutorit ja henkilökunta sekä opiskelijajärjestöt.

Tutorin tehtävät:

  • Tarkoituksena on tukea, ryhmäyttää ja auttaa alkuun
  • 3 tunnin tutorkoulutus keväällä (päivävaihtoehdot: 17.4., 18.4., 25.4. tai 26.4., joko klo 9-12 tai 15-18)
  • ARTS:n tutorien tapaaminen keväällä (n. 2 tuntia)
  • Uusien opiskelijoiden vastaanoton suunnittelu yhdessä muiden kanssa
  • Opiskelijoiden kontaktointi kesällä ja neuvonta
  • Orientaatioviikkoon 3.-7.9. ja alkutapahtumiin, kuten tutorryhmän tapaamisiin, osallistuminen

Tutorointi toteutaan niin, ettei se haittaa syksyn opintojen suorittamista. Tutoroinnista voi suorittaa opintopisteen palauttamalla loppuraportin. Jokaisella laitoksella on tukena vastuututor ja ohjelmiin pyritään löytämään useampi kuin yksi tutor.

Osa tutoreista voi lisäksi toimia kansainvälisten opiskelijoiden tutoreina. Yllä olevan lisäksi heiltä odotetaan lyhyeen kv-koulutukseen osallistumista, Suomeen kotoutumisen tukemista ja normaalia enemmän opiskelijoiden kysymyksiin vastaamista. Kv-tutorit toimivat tiimissä muiden tutoreiden kanssa. Lisävaivasta maksetaan kv-tutoreille 200 euron palkkio. Tehtävä ei vaadi ennakkotietoja. Osa kv-tutoreista voi jatkaa tammikuussa saapuvien tutorointiin asti ja siitä saa lisäpalkkio.

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/2Fkd9NL

Lisätietoja: Susanna Koistinen, opintokoordinaattori, [email protected]

Kommentit pois päältä artikkelissa Tutorhaku on auki 9.3.-25.3.2018!