Tero Uuttana aloittaa TOKYOn toiminnanjohtajan sijaisena helmikuussa

Tero Uuttana aloittaa TOKYOn toiminnanjohtajan sijaisena helmikuussa

Tero Uuttana aloittaa TOKYOn toiminnanjohtajan Anna Merikarin sijaisena helmikuussa. Uuttana on toiminut aiemmin mm. poikkitaiteellisen Yläkaupungin Yö -festivaalin tuottajana. Uuttana on valmistunut 2014 Jyväskylän yliopiston kulttuuripolitiikan maisteriohjelmasta ja ollut aktiivisesti mukana Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan kulttuuritoiminnassa. Lisäksi hän on toiminut useissa järjestöissä ja luottamustehtävissä. TOKYOn toiminnanjohtajan tehtävän lisäksi Uuttana koordinoi AYY:n taidevuosiprojektia ja toimii edunvalvonnan tehtävissä.

“Hienoa päästä tekemään hommia opiskelijayhteisön hyväksi. Vuodesta tulee hyvin mielenkiintoinen ARTSin muuton vuoksi, joten tässä on paljon uutta omaksuttavaa ja syksyllä koittaa uudet kuviot Otaniemeen keskittymisen myötä” kommentoi Uuttana valintaansa.

TOKYOn toiminnanjohtaja toteuttaa hallituksen suunnitelmia osaltaan, seuraa yliopisto- ja korkeakoulupolitiikkaa ja vinkkaa yhdistykselle asioita, joihin sen kannattaa tarttua. Toiminnanjohtaja on myös vastuussa yhdistyksen palveluiden, varojen ja omaisuuden hoidosta ja toimii yhdyssiteenä TOKYOn ja korkeakoulun hallinnon välillä.

 

, Kommentit pois päältä artikkelissa Tero Uuttana aloittaa TOKYOn toiminnanjohtajan sijaisena helmikuussa