TOKYOn jäsenenä elo on yhtä etuutta

TOKYO_LOGO_vektoriTokyolaisena kuulut jengeistä cooleimpaan. Omalla jäsenyydelläsi olet myös mukana mahdollistamassa TOKYOn toimintaa (eli edunvalvonnan ja opiskelijakulttuurin ylläpitoa) ylipäätään, kiitos siitä.

Mutta! Tämän lisäksi saat jäsenenämme käyttöösi myös nipun konkreettisia etuja. Tässä niistä muutama:

KIPSARI
♡ Kipsari on ravintola, kahvila, baari ja tokyolaisten yleinen olohuone. On aikamoista arjen luksusta, että saatavillamme on päivittäin sekä herkullista että eettistä kasvis- ja vegaaniruokaa (ja vieläpä opiskelijahintaan!).
TOKYO omistaa Kipsarin, joten siellä syömiseen ja juomiseen sijoitetut lantit kilahtavat suoraan meidän omiin taskuihimme.
♡ Kipsari ei tavoittele voittoa, mutta mikäli se sellaista sattuu tekemään, tuetaan voittosummalla opiskelijoiden projekteja vuosittain jaettavan I ♥ Kipsari -apurahan välityksellä.
♡ Kipsarin sämpylät on luultavasti koko universumin parhaita. Ja siellä on Nintendonurkkaus!
♡ Kipsarista, sen historiasta ja I ♥ Kipsari -apurahasta voit lukea lisää täältä.

AVUSTUKSET
♡ TOKYO ry voi hakemuksesta myöntää yksittäisille tokyolaisille sekä ARTSin ainejärjestöille projektiavustuksia.
♡ Avustusten tarkoituksena on tukea opiskelijoita osallistumalla sellaisten hankkeiden kustannuksiin, jotka hyödyttävät tokyolaisia, olipa kyse sitten konkreettisesta hyödystä (visuaalisen puolen hommat ja yleinen viihtyvyys) tai henkimaailman asioista (#tokyolove).
♡ Avustuksia on myönnetty esimerkiksi taiteellisiin projekteihin ja tapahtumiin.
♡ Lisätietoa avustuksista ja ohjeet niiden hakemiseen löytyy täältä.

TOKYOn TAPATURMAVAKUUTUS
♡ Tiedämme, että tekevälle sattuu. Tämän takia TOKYOn jäsenet voivat ottaa TOKYOn kautta tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa lukuvuosittain 1.10.–30.9. Vakuutusmaksu vuodelle on huokeat 15 euroa.
♡ Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmia koulu- ja vapaa-ajalla, myös matkustaessa, aina 17 000 euroon asti.
♡ Vakuutuksen omavastuu on pyöreät 0 euroa!
♡ Vakuutuksen voit tulla maksamaan TOKYOn palvelupisteelle tai sen voi maksaa suoraan TOKYOn tilille. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta löytyy täältä.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi TOKYOlla on tarjota jäsenilleen yhtä jos toistakin etuutta. Kannattaa tutustua täyteen jäsenetulistaukseemme, jonka löydät täältä. Ja, jos sinulla on esimerkiksi mielessäsi paikka, josta olisi kiva saada alennusta TOKYOn jäsenenä, niin vinkkaa siitä TOKYOn toiminnanjohtajalle ([email protected]) tai hallituslaisille ([email protected]) ja teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveesi!

Etkö ole vielä TOKYOn jäsen? Liittymisen ja jäsenmaksun (8e/vuosi) voi maksaa käteisellä tai kortilla TOKYOn palvelupisteessä.

PS: Mainitaan nyt vielä sekin, että illalla juodaan ja piirretään jotain, kun Drink something / Draw something valtaa TOKYO Hubin aikavälillä 17-21! Tuu mukaan! Facebook-event löytyy täältä.

Kommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn jäsenenä elo on yhtä etuutta