TOKYOn joulumyyjäisten (26.-28.11.) pöytämyynti on alkanut

Tänä vuonna TOKYOn joulumyyjäiset järjestetään ARTSin kotipesässä, Väreessä pe 26.11. – su 28.11.! Voit TOKYOn holvi-kaupasta ostaa pöydän käyttöösi, myyjäispaikat jaetaan arvonnalla. Pöytien koko saattaa hieman vaihdella alueittain, ollen vähintään 120x40cm kokoinen. Pöydän voi myös jakaa toisen TOKYOn jäsenen kanssa. Alumnin ja opiskelijan jakaessa pöydän pöydästä maksetaan alumnihinta.

Kaikkien myyjien on oltava TOKYOn jäseniä, joten varmista, että olet maksanut jäsenmaksusi tältä vuodelta hyvissä ajoin ennen myyjäisten pöydän ostoa!

Ostaessasi pöydän sitoudut seuraaviin ehtoihin: -paikalla kerätään 10€ panttimaksu, jonka saa takaisin, kun on siistinyt pisteensä ja kuljettanut pöytänsä pois sunnuntaina purun jälkeen.

-Myyjäisten aukiloajat pe 17-20, la 10-17, su 10-17. Myyjäisissä on oltava valmisteluissa perjantaina klo 16.00. Loppusiivoukseen sunnuntaina on varattava vähintään tunti, klo 17-18.

-Paikalla kuuluu olla myyntipisteellään jokaisena myyntipäivänä ja ajoissa, jotta valmistelut on tehty ennen ovien avaamista.

-Myyjien toivotaan myyvän vain ja ainoastaan omia tuotteitaan / teoksiaan.

-Pöydän saa jakaa kaverin kanssa, mutta kaikkien myyjien nimet täytyy ilmoittaa etukäteen TOKYOlle.

-Väreen seiniin ei saa kiinnittää mitään eikä niihin saa laittaa nojaamaan asioita. Omia tukevia telineitä tuotteiden esillepanoon saa käyttää, kunhan ne eivät vie tilaa oman pöytäalueen ulkopuolelta.

-Tarvittavan lisävalaistuksen myyjät joutuvat hoitamaan itse.

-Sähköä saa järjestettyä paikalle tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Saat tietää pöytäsi lokaation ja numeron noin viikkoa ennen myyjäisiä. Lisätietoa myyjäisistä ja ohjeistuksesta lähetetään kaikille myyjille sähköpostitse. Myyjien ja TOKYOn väliseen kommunikointiin perustetaan myös oma telegram-ryhmä.

Myyntialueet Väreessä: