TOKYOn joulumyyjäisten pöytämyynti alkaa keskiviikkona 8.10.2014

joulukuvaOn taas se aika vuodesta!

TOKYOn joulumyyjäisten pöytämyynti starttaa keskiviikkona 8.10.2014 kello 9:00 TOKYOn palvelupisteellä. Itse myyjäiset järjestetään 28. – 30.11.2014 Lumeen galleriakäytävällä (+ARTSin pääaulassa). Myyjäiset ovat avoinna perjantaina 28.11. kello 12-19 sekä lauantaina 29.11. ja sunnuntaina 30.11. kello 10-18.

Tässä myyntipöydän varausohjeet kaikkine yksityiskohtineen, s’il vous plaît:
(tämä saattaa näyttää elämää pidemmältä tekstiltä, mutta kannattaa lukea tarkkaan läpi.)

♡ Maksimissaan 1 pöytä per jäsen.

♡ Pöydän varataksesi sinun tulee olla TOKYOn jäsen ja varaustilanteessa sinulla tulee olla mukanasi TOKYOn 2014-2015 -jäsentarralla varustettu opiskelijakortti. Jos myyntipöytä jaetaan, tulee kaikkien myyjien olla TOKYOn jäseniä (ja jokaiselta myyjältä on myös oltava opiskelijakortit tai niiden kopiot mukana, vaikkeivät he olisi itse paikan päällä tekemässä varausta). Mikäli pöytä täydentyy toisella myyjällä (oltava myös TOKYOn jäsen) myöhemmin, tulee siitä ilmoittaa TOKYOlle.

♡ Jos et ole vielä jäsenemme, voit virallistaa tokyolaisuutesi täyttämällä jäsenkaavakkeemme ja maksamalla jäsenmaksun (suht naurettava 8e) palvelupisteellämme (kortti käy, käteinen käy, kaikki käy) sen aukioloaikoina.

♡ Valtakirjatapauksista (eli mikäli myyjä ei pääse itse paikalle varaamaan pöytää ja laittaa toisen henkilön asialle) on oltava ennakkoon yhteydessä palvelupisteelle ([email protected]).

♡ Myös TOKYOn alumnijäsenet (TaiKista tai ARTSista valmistuneet ja TOKYOn alumnijäsenyyden 2014-2015 maksaneet henkilöt) ovat tervetulleita myymään joulumyyjäsiin. Alumnipöytiä voi varata galleriakäytävään sekä Sampo-salin aulatilaan.

♡ Hintaa pöydällä (pe-su) on TOKYOn opiskelijajäsenille 45e /pöytä ja alumnijäsenille 90e/pöytä. Lisäksi pöydästä maksetaan 10e pantti, jonka myyjä saa takaisin myyjäisten jälkeen siivottuaan myyntipisteensä. Varaathan mukaan tasarahan (55e / 100e) käteisenä!

♡ Tarjoamme myös rajatun mahdollisuuden ottaa lisätilaa. Pienen lisätilan (70cm x 70cm) saa 10 euron hintaan ja suuren (70cm x 140 cm) 20 eurolla. Pieneen lisätilaan on vuokrattavissa rajoitettu määrä pieniä pöytiä (70cm x 70cm) 5 eurolla.

♡ Myyntipöydät ovat minimissään 120cm x 40cm kokoisia. Pöydän koko vaihtelee saatavilla olevien pöytien sekä myyntipaikan sijainnin mukaan.

#TOKYOLOVE on yhteinen asia, joka lämmittää meitä kaikkia. Toisin sanoen, tämäkin TOKYOn tapahtuma järjestetään talkoovoimin. Joulumyyjäisten pöydän voikin saada huomattavasti edullisemmin ilmoittautumalla joulumyyjäispoppooseen! Lue siitä lisää täältä.

♡ Koska vaihtelu virkistää ja TOKYO taistelee kaiken toimintansa kautta kaavoihin kangistumista vastaan, kannustamme aiemmin myyjäisissä mukana olleita jäseniä varaamaan myyntipöytänsä eri paikasta kuin aikaisemmin.

♡ Mikäli pöytiä palvelupisteen varausajan jälkeen jää, niitä voi varata internetistä. Online! TÄMÄ ON 21. VUOSISATA! Online-varaus aukeaa keskiviikkona 8.10. kello 12:00 ja on auki niin kauan kuin pöytiä riittää. Mikäli pöytiä ei ole jäljellä, ilmoittautuneet asettuvat jonoon peruutuspaikkoja varten. Nettivarauksessa ei pysty varaamaan tiettyä pöytää.

♡ Palvelupisteellä pöytämyyntiä on vain keskiviikkona 8.10. kello 9-12. Varaus on sitova.

♡ Kannattaa saapua paikalle ajoissa, sillä palvelupisteelle on yleensä tupannut kertymään myyntipöytiä havittelevia tokyolaisia jonoksi asti.

Näillä mennään! Mikäli tästä ohjeistuksesta ei vielä löytynyt vastausta johonkin mieltäsi kaihertavaan kysymykseen, olethan rohkeasti yhteyksissä TOKYOn toiminnanjohtajaan Anna Merikariin ([email protected]).

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn joulumyyjäisten pöytämyynti alkaa keskiviikkona 8.10.2014