TOKYOn Kevätmyyjäiset

Kesäinen tunnelma ja myyjäiskarkelot saapuvat Arabianrantaan jälleen toukokuun puolivälissä, kun Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat TOKYO ry järjestää perinteiset kevätmyyjäisensä 14.5.2016 Mediakeskus Lumessa. Kevätmyyjäiset ovat TOKYOn ylläpitämä vuosittainen myyjäistapahtuma, jossa on tarjolla Aalto ARTSin opiskelijoiden uniikkeja tuotteita ja taidetta!
Myyjäiset käynnistyvät lauantaina klo 11 ja kestävät aina iltakuuteen saakka. Kevätmyyjäiset tarjoavat täydellisen tilaisuuden löytää mitä persoonallisimpia lahjoja, uusien tekijöiden taidetta, muotoilua ja käsitöitä.
Myyjäistunnelmassa mukana ovat myös Arabianrannan oma korttelikino Kino Sheryl, jossa pyörivät Helsinki African Film Festivalin elokuvat, sekä vegaanisia herkkuja tarjoava myyjäiskahvila. Samana päivänä järjestetään lisäksi Arabian Katufestivaali, eli koko kaupunginosa on täynnä kuplintaa.
Huomioithan, että osa myyjistä vastaanottaa vain käteistä, ja että M-kaupan kyljessä ollut pankkiautomaatti on poistettu käytöstä. Lähin pankkiautomaatti löytyy Arabian kauppakeskuksesta.
Lauantai 14.5.2016 klo 11 – 18, Hämeentie 135 C

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn Kevätmyyjäiset