TOKYOn suuri tutkinnonuudistuskysely on nyt täytettävissä

tutkinnonuudistussKertaus on opintojen äiti: Tutkinnonuudistustyö aloitettiin koulussamme jo 2011. Vanhat ohjelmat lakkautettiin 31.7.2014 ja uudet alkoivat 1.8.2014. Ennen syksyä 2014 aloittaneille opiskelijoille siirtyminen uuteen tutkintoon on vapaaehtoista siirtymäajan verran. Kandien siirtymäaika päättyy 31.10.2016 ja maisterien 31.10.2015. Siirtymäajan jälkeen kaikki siirretään uusiin tutkintoihin. TOKYO kokosi viime keväänä teille suhteellisen kattavan tietopaketin tutkinnonuudistuksesta. Sen löydätte täältä.

Nyt on se vaihe, kun me haluamme tietää, miten tutkinnonuudistus on tähän mennessä vaikuttanut juuri sinun elämääsi. Sen takia teimme suuren tutkinnonuudistuskyselyn. Kysely on avoimena tästä päivästä marraskuun loppuun asti. Vastaamaan pääset klikkaamalla tästä.

Kaikki asiaan liittyvä tieto on meille tärkeää. Joten, olitpa uusi tai vanha opiskelija ja olipa tutkinnonuudistus pilannut elämäsi, pelastanut sen tai ei vaikuttanut yhtään mihinkään yhtään mitenkään, pyydämme sinua uhraamaan (maksimissaan) viisi minuuttia elämästäsi tähän erittäin hyvään tarkoitukseen. Se tekisi meidät hyvin onnelliseksi.

♡ Valtava kiitos jo etukäteen, olet ihana ihminen ♡

NewsKommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn suuri tutkinnonuudistuskysely on nyt täytettävissä