Uusi lukuvuosi alkaa tänään

Vaikka osa ahkerista opiskelijoistamme on palannut sorvin ääreen jo aikaisemmin, alkaa uusi lukuvuosi virallisesti tänään.  Täten haluaisimmekin nostaa esille muutaman käytännön asian:

On jälleen aika liittyä TOKYOn jäseneksi! Jäseneksi liittyminen on tietysti kaikkein helpointa hoitaa yhdessä paketissa lukukausi-ilmoittautumisen kanssa Weboodissa, mutta tämän toimenpiteen voi toimittaa myöhemminkin (onhan osa jäsenistöstämme joko uusia ykkösiä tai muiden erityisasemayhdistysten, kuten sydänten Arkkitehtikillan ensisijaisia jäseniä). TOKYOlaisuutensa voi virallistaa täyttämällä jäsenkaavakkeemme ja maksamalla jäsenmaksun (suht naurettava 8e) esimerkiksi palvelupisteellämme (kortti käy, käteinen käy, kaikki käy) sen aukioloaikoina. Sanomattakin lienee selvää, että jäseneksi kannattaa liittyä, sillä jäsenetumme ovat päätähuimaavat.

10617614_10152665784123698_1776865124_nKuuluuhan niihin esimerkiksi TOKYOn himoittu Designkalenteri. Kalenterit tulivat painosta jo joku aika sitten, joten sellaisen voi nyt TOKYOn jäsenenä käydä noutamassa itselleen palvelupisteeltä (uudet jäsenet saavat kalenterin mukaansa myös, tietty). Kalenterin voi myös, totta kai, ostaa itsellensä statussymboliksi vaikkei TOKYOon kuuluisikaan, tällöin sen hinta on 20e. Tämän vuoden kalenterin (kuvassa oikealla) on suunnitellut graafisen suunnittelun kandiopiskelija Sonja Sarsa. Kalenteri kantaa nimeä ”Aika” ja sen sivujen pitäisi olla ”stabilonkestävät”.

Ja sitten! Rakastettu opiskelijaravintolamme Kipsari avaa ovensa tänään. ”Kipsussa” on kesän aikana tapahtunut pientä kasvojenkohotusta, eli kannattaa käydä katsomassa, miltä meininki näyttää siellä tätä nykyä. Kipsarin ensimmäisen viikon ruokalista on löydettävissä esimerkiksi ravintolan Facebook-sivulta.

Tänään on myös lukuvuoden ensimmäinen Pop-up café, joka järjestetään aikavälillä 13-15 TOKYOn palvelupisten välittömässä läheisyydessä. Tulkaa moikkaamaan hallitusta, uusia ykkösiä ja vanhoja koulukavereita (psst: jäseneksi liittyminen onnistuu myös täällä!).

Pop-up cafén lisäksi myös kaikenlaista muuta tapahtumaa on luvassa ns. ”roppakaupalla” (näistä esimerkkinä huomenna Ravintolalaiva Wäiskissä järjestettävä StartARTS! ja ensi viikolla jyrähtävä taide- ja kulttuurialan opiskelijoiden ihkaensimmäinen yhteispiknik, tuttavallisemmin Kulta-aika). Käykää katsomassa lisätietoja TOKYOn kalenterista, niin pysytte hollilla siitä, mitä milloinkin on meneillään.

Ihanaa alkanutta lukuvuotta joka iikalle!

xoxo,
TOKYOn hallitus