Vappu tulee – ja niin tulee myös TOKYOn vappupiknik!

Vappupäivä on tunnetusti mitä mainioin piknik-päivä ja paras mahdollinen seura piknikille ovat tietenkin muut TOKYOlaiset! Piknikkiä vietetään vapunpäivänä, torstaina 1.5. kello 12-17 Koffin puistossa (reittiopas.fi auttaa sinut perille).

TOKYOlla on tietenkin pientä vappuevästä tarjolla rakkailleen, mutta kunnon vappupiknikin tapaan toimimme nyyttäriperiaatteella. Erityisesti nesteytyksestä kannattaa varautua huolehtimaan omin voimin.

TOKYOn lisäksi piknikillä köllöttävät Kooma, GRRR, ETL ja VAU! – tulehan siis sinäkin! Yleisen partyhoppingin tunnelmassa suosittelemme jok’ikistä piipahtamaan Koffarin lisäksi myös Kaivopuistossa (koska NuDe) ja Ullanlinnanmäellä (koska AK).

tokyolyyra162x101PS: Asustaudu vappuun asiankuuluvalla tavalla – hommaa TOKYOn lyyra ylioppilaspäähineeseesi! Ostotoimenpide kannattaa hoitaa välittömästi, sillä tämä legendaarinen spiraali-blingbling tulee tuota pikaa olemaan keräilyharvinaisuus (lyyravarastomme hupenevat vuosi vuodelta eikä kukaan enää tiedä missä näitä voi teettää lisää…..). Tämä onnellisuuden välikappale irtoaa superhalvalla viiden euron (5e) sopuhinnalla ja sen voi ostaa joko TOKYOn palvelupisteeltä tai Kipsarin edestä tiistaina 29.4. (suunnilleen kello 13) ja keskiviikkona 30.4. (aikavälillä 11-13) löytyvältä myyntipisteeltä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Vappu tulee – ja niin tulee myös TOKYOn vappupiknik!