WANTED: Laitoskohtaiset vastuutuutorit!

Hae laitoksesi vastuutuutoriksi lukuvuodelle 2016-2017!

Tänä vuonna ARTSiin palkataan viisi laitoskohtaista vastuutuutoria, joiden tehtävänä on auttaa laitoksensa tuutoroinnin organisoinnissa sekä jeesata opiskelijatuutoreita tehtävissään. Rekry on käynnissä 10.3.-28.3.2016. Mikäli sinulla on kokemusta ryhmässä työskentelystä ja tuutoroinnista, tunnet laitoksesi käytännöt ja haluat olla mukana toivottamassa uusia opiskelijoita tervetulleeksi, olet juuri etsimämme tyyppi!

Vastuutuutorina olet oman laitoksesi opiskelijatuutorien lähin tuki ja turva, johon tuutorit voivat olla yhteydessä asiasta kuin asiasta. Yhdessä ARTSin tuutorikoodinaattorin kanssa varmistat, että jokaisella tuutorilla on hyppysissään pestissään tarvittava tietotaito. Jeesaat tuutoreita tapahtumien järjestämisessä sekä muissa käytännön asioissa ja seuraat, että hommat sujuvat suunnitelmien mukaan.

Tehtävään kuuluu hieman suunnittelutyötä tuutorikoordinaattorin ja muiden laitostuutorien kanssa jo loppukeväästä 2016, mutta varsinaisesti työskentely alkaa hieman ennen elokuun orientaatiopäiviä (22.-23.8.2016.). Tehtävästä maksetaan yhteensä 400€, ensin syyslukukauden lopulla 200€ ja uudelleen kevätlukukauden lopulla 200€. Tehtävään tulee sitoutua koko lukuvuodeksi.

Tehtävä edellyttää myös osallistumista AYY:n ja yliopiston järjestämään Aallon yhteiseen tuutorkoulutukseen (12.4., 13.4., 3.5. tai 4.5.). sekä ARTSin tuutoreille toukokuussa 2016 järjestettävään koulutukseen (tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä).

Hakuohjeet:

Lähetä max. yhden A4:n mittainen motivaatiokirje otsikolla “Vastuutuutori” 28.3. mennessä osoitteeseen larissa.haggren(a)aalto.fi. Kerro viestissä lyhyesti taustastasi ja miksi haet vastuutuutoriksi. Muista merkitä viestiin selkeästi henkilö- ja yhteystietosi sekä koulutusohjelma, jossa opiskelet! Mikäli mieleesi tulee jotain kysyttävää, laita empimättä mailia edellä mainittuun osoitteeseen.

 

***

HUOM! Laitoskohtaisten vastuutuutorien lisäksi haemme isompaa joukkoa opiskelijatuutoreita, joilla ei ole yhtä laajaa vastuuta, mutta sitäkin tärkeämpi rooli uusille opiskelijoille! Voit hakea samanaikaisesti sekä tuutoriksi että vastuutuutoriksi, mutta valinta kohdistuu vain yhteen tehtävään.

NewsKommentit pois päältä artikkelissa WANTED: Laitoskohtaiset vastuutuutorit!