Minäkö tuutori? Todellakin!

ARTSin opiskelijatuutorien rekry on alkanut!

Ensi lukuvuoden tuutoreiden hakuaika on 10.3. – 28.3. Hae mukaan, sillä haluamme juuri sinut!

Opiskelijatuutorina olet tärkeässä roolissa tukemassa uusien artsilaisten opintojen sujuvaa aloitusta. Pääset ensimmäisenä tutustumaan koulumme uusiin opiskelijoihin ja johdattamaan heidät ARTSin opiskelijaelämään! Tule jatkamaan perinnettä ja pitämään hauskaa!

Tuutorina tehtäviisi kuuluu mm. uusien opiskelijoiden tutustuttaminen Aaltoon ja ARTSiin, jeesaaminen opiskelun aloitukseen liittyvissä käytännön asioissa ja osallistuminen uusille opiskelijoille tarkoitettujen tapahtumien järjestelyihin. Vastuullasi on noin 8 uuden opiskelijan ryhmä ja apunasi hommassa sekä oman laitoksesi vastuutuutori että ARTSin tuutorikoordinaattori. Tuutorointi painottuu orientaatioon (päivämäärät) ja syyslukukaudelle, mutta varauduthan olemaan tuutoroitaviesi apuna kevään lopulle saakka!

Saat tehtävään tuutorikoulutuksen AYY:n ja yliopiston järjestämänä (12.4., 13.4., 3.5.. tai 4.5.). Tämän lisäksi ARTSin tuutoreille järjestetään oma koulutus toukokuussa (tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä).

Hakeminen on helppoa! Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus 28.3. mennessä otsikolla “Tuutor-hakemus” osoitteeseen larissa.haggren(a)aalto.fi. Muista merkitä viestiin selkeästi henkilö- ja yhteystietosi sekä koulutusohjelma, jossa opiskelet! Mikäli mieleesi tulee jotain kysyttävää, laita empimättä mailia edellä mainittuun osoitteeseen!

***
HUOM! Tuutoreiden lisäksi haemme jokaiselle laitokselle oman vastuutuutorin, jonka roolina on vastata laitoksensa tuutoritoiminnasta yhdessä ARTSin tutorkoordinaattorin kanssa. Voit hakea samanaikaisesti sekä tutoriksi että vastuututoriksi, mutta valinta kohdistuu vain yhteen tehtävään.

NewsKommentit pois päältä artikkelissa Minäkö tuutori? Todellakin!