Onko tottakaan – TOKYOlle oma elokuvateatteri?

ylim.yhdistyskokous271014Kyllä vain! Mikäli tokyolaiset niin päättävät, on meillä mahdollisuus avata Arabiaan oma leffateatteri.

TOKYO on yhdessä Aalto ARTSin sekä Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksen kanssa valmistellut opiskelijavetoisen elokuvateatteritoiminnan käynnistämistä Arabiaan Mediakeskus Lumeen tiloihin. Paras tapa toteuttaa tämä – ilman opiskelijoiden henkilökohtaista riskinottoa – on perustaa erillinen osakeyhtiö elokuvateatteria pyörittämään. Koska tämän kokoiseen päätökseen ei TOKYOn hallituksen valta riitä, kutsumme kokoon ylimääräisen yhdistyksen jäsenkokouksen TOKYO Loungella maanantaina 27.10. klo 16.30. Kahvia, teetä, tokyolovea ja naposteltavaa on tarjolla jo klo 16 alkaen.

Mikäli uuden yhtiön perustaminen ei ole ihan tuttua puuhaa eikä leffateatteritoiminnastakaan ole kauheasti kokemusta, ei hätää! Ennen minkään sortin päätöksen tekoa käymme kokouksessa asian huolella läpi, ja suunnitelmia TOKYOn toimesta valmistellut Imari Arnkil on paikalla vastaamassa kaikkiin mieleenne putkahtaviin kysymyksiin.

Tässä koko homma lyhyesti ja ytimekkäästi, kokouksessa saat kuulla lisää!
– TOKYOlla on mahdollisuus käyttää Mediakeskus Lumeen tiloja ja laitteistoa elokuvateatteritoiminnassa
– Liiketoimintasuunnitelmaa on valmisteltu yhdessä ELOn professorin Aleksi Bardyn sekä Lumeen henkilökunnan kanssa
– Ajatuksena olisi esittää viikonloppuisin suurelle yleisölle mieluisia elokuvia, arki-iltaisin kokeilevampaa ohjelmistoa
– Elokuvateatterilla olisi yksi osa-aikaista viikkoa tekevä työntekijä, joka vastaisi ohjelmistosta ja muista käytännön toimintaan liittyvistä asioista
– Lisäksi tarjolla olis tuntityötä opiskelijoille elokuvateatterin aukioloaikoina
– Elokuvateatterissa olisi myös ulkopuolisten (esimerkiksi ainejärjestöjen) mahdollista järjestää elokuvanäytöksiä ja muitakin tapahtumia
– Yhtiöllä tulisi olemaan oma hallituksensa, jonka jäsenet valitaan vuosittain

Pahoittelemme lyhyttä (siltikin sääntöjen mukaista, tottakai!) varoitusaikaa, se johtuu korkealentoisesta haavestamme  saada elokuvateatteritoiminta käyntiin jo tämän vuoden puolella! Nopean aikataulun takia viralliseen kutsuunkin pääsi livahtamaan väärä paikka; kokous tosiaan TOKYO Loungella, ei Hubilla (siellä olikin toinen tapahtuma, hupsis).

Mikäli jäsenkokous tekee päätöksen osakeyhtiön perustamisesta, kokouksessa keskustellaan myös tulevan yhtiön nimestä (rekisteröitymiseen vaaditaan kolme nimiehdotusta, heitelkää niitä täällä!), yhtiön ensimmäisen hallituksen kokoonpanosta sekä tilintarkastajien nimittämisestä.

Joten nähdään maanantaina, jännittävien päätösten lomassa!

<3: TOKYOn hallitus

Kommentit pois päältä artikkelissa Onko tottakaan – TOKYOlle oma elokuvateatteri?