TOKYO taistelee huonoa sisäilmaa vastaan!

sisäilmaTOKYOn hallitus tekee kaikkensa meidän opiskelijoiden (ja muidenkin artsilaisten) puolesta!

Sisäilmaongelmat ovat tietysti yksi pahimmista ja pitkäkestoisemmista huolenaiheista koulussamme. Vaikka ne eivät johdukaan yksin tilojen käytöstä, kiinnittämällä huomiota seuraaviin asioihin emme ainakaan huononna jo oireilevien ihmisten oloa ennestään. Tässä muutama tärppi, jotka ovat peräisin Aalto ARTSin tilapalveluilta.

1) Työskennellessä pajatiloissa ovi on pidettävä aina suljettuna. Ovien pitäminen auki sekoittaa ilmastointisysteemin ja ilmamassat eivät virtaa niin kuin niiden pitäisi. Tämä aiheuttaa ongelmia sisäilman vaihtumisessa.

2) TOKYO kannustaa jäsenistöään kierrättämään. Silti, älä tuo vanhoja huonekalujasi säilöön kouluun. Kuulostaa nipottamiselta, mutta vanhojen huonekalujen pöly vaikuttaa todistetusti sisäilman laatuun. Ilmeisesti näin on tapahtunut, kun kyseinen ohjesääntö on nähty tarpeelliseksi?

Kiinnittämällä huomiota edellämainittuihin seikkoihin pidät omalta osaltasi huolen siitä, ettei kukaan pääse syyttämään opiskelijoita sisäilmaongelmien aiheuttamisesta.

TOKYO kiittää yhteistyöstäsi. Ja muistathan: mikäli sinulla on minkäänlaisia ongelmia sisäilman kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!